31 October 2010

Rygning forbudt !!!

Ligesom i danmark har grækerne fået nye rygeregler med hensyn rygning indøre på offentlige steder !!! De bliver sjældent overholdt, men det er dog lykkedes at finde en enkelt lovlydig græker :o))

30 October 2010

Langebro !!!

"Jeg gik ud over Langebro" !!! Dog ikke som Gasolin "En tidlig mandag morgen" men en dejlig efterårs eftermiddag med høj sol :o))

25 October 2010

Piraten !!!

Piraten fra Rethymnon !!! Hans pirat outfit var vist mest for turisternes skyld !!!

24 October 2010

Tears In Heaven !!!

Så er det igen tid til at knibe en tårer, men så er det godt man har sit fotografi !!! Som trøst har saxild anskaffet sig et nyt brugt Nikkor 16-85mm zoom objektiv til en god pris. Dette blev afprøvet på Bispebjerg kirkegård en regnvåd søndag og den handel er der vist ingen grund til at græde over.

Den halvblinde !!!

Halvblind dame fra Rethymnon !!! Blindheden skyldes sansynligvis grøn stær. En sygdom der som i dette tilfælde føre til blindhed hvis den ikke behandles i tide. Det havde dog ikke slået hende ud.

23 October 2010

Fejemænd !!!

Grækerne elsker at feje og vaske deres fortorve og gør det morgen, middag og aften !!! En diciplin der er gået helt af mode her i Danmark hvor skidtet flyder i gaderne.



Christian !!!

Kokken og tjeneren Christian som er omtales i et indlæg d. 7/10 2010, blev så glad for sit fotomodeljob at han bad om 5 minutter så han kunne løbe hjem og skifte kedeldragten ud med noget mere præsentabelt. Efter 20 minutter dukkede han op vasket, nybaberet og stiveste pus og var så klar til at forsætter fotoseancen :o))



22 October 2010

På cafeen !!!

På cafe i Iraklon hvor der slappes af med en frappe, avislæsning og diskution af dagens hændelser i græsk politik.



Dagens højdepunkt !!!

Han sad dagen lang på sin plastikstol foran hoveddøren !!! Der skete ikke meget i den smalle gyde, så dagens højdepunkt må være da Saxild kom forbi og nappede et billede :o))

21 October 2010

På tur med hunden !!!



Et godt tilbud !!!

Kan man undvære hovedet er der netop nu halv pris på en nøgen kvinde- (og mande) kroppe :o))

19 October 2010

Streetphoto / Iraklon !!!

Iraklon er Kretas hovedstad og største by !!!





Græsk gæstfrihed !!!

Saxild var for en stund ladt alene under den stegende sol !!! Denne friske landmandskone inviterede ham ind i skyggen og trakterede med nyplukkede vindruer..........

18 October 2010

Tøjbutik !!!

En nøjsom mand !!!

Lystfisker på havnen i Rethymnon !!! Fiskene var ikke store, men der var ikke noget der hed mindstemål, så alt kom med hjem.

17 October 2010

Kreta vs. Skagen !!!

Han gemte sig indenfor i skyggen på grund af varmen !!! I sine unge dage havde han været en tur på Skagen og her synes han at vejret var meget bedre og dejlig køligt :o))

Pensionisten !!!

Pensionisten sidder på cafeen og nyder en kop kaffe.......

16 October 2010

Ikke altid lige sjov !!!

Det er ikke altid lige sjov at være gift med en ivrig amatørfotograf :o))



Guldsmeden !!!

En venlig og snakkesagelig mand !!! Han var en af Retymnons utallige guldsmede. Altid klar til at gøre en god forretning, men det meste af dagen sad han på gaden og fordrev tiden med sin perlekæde. Han havde levet hele sit liv på Kreta og kun få gange været på fastlandet og aldrig i udlandet. Serverede raki til den nysgerrige og Saxild var noget svimmel da de skiltes :o))



15 October 2010

Strikke Klubben !!!



En gang sadiner tak !!!

Er ikke helt sikker på at det er sardiner, men store var de ikke !!!



14 October 2010

Skyd bare løs hr Saxild :o))

Bare fordi man har lidt rigeligt med hår i ansigtet og mangler et par tænder kan man godt ha charme :o))

Gør det selv græker !!!

Grækerne er flittige !!! I sær når de har fri :o))

13 October 2010

12 October 2010

Sildeben !!!

Lidt "natur" fra Kreta skal der også være plads til :o))



Det rene fup !!!

På trods af at han boede i Spili havde han ikke smagt på kilden eller måske er han et godt bevis på at det er det rene fup :o))

11 October 2010

AG Antonius !!!

På vejen mellem Akoumia og Agios Povlos ligger klosteret AG Antonius !!! Kan man finde vejen og tør køre de sidste 2 km ned ad bjerget, er stedet absolut et besøg værd. Her møder man helt sikkert ikke andre turister og stedet ligger øde hen med sine hvide kapeller og sorte kors.